Ποιοι είμαστε

Η κοινωνικά υπεύθυνη συμπεριφορά είναι απόδειξη σεβασμού, τόσο απέναντι στον εαυτό μας όσο και στους ανθρώπους που έχουν προβλήματα υγείας και δεν θέλουν να καταφύγουν στην φαρμακευτική Ιατρική.
Η ΟΙΚΟ ΙΑΣΙΣ  έχει στόχο να βοηθήσει τους ανθρώπους όλων των ηλικιών να αποκτήσουν αντίσταση απέναντι στις ασθένειες της εποχής μας που προέρχονται από τη μεγάλη τοξικότητα του περιβάλλοντος στο οποίο όλοι ζούμε.
Μέσα από μία ξεχωριστή εμπειρία ίασης ο «ασθενής» αντιλαμβάνεται εντοπίζει και αναπτύσσει στην πράξη τις θεραπευτικές του ικανότητες, μέσα από πρακτική, που έχει ως αποδέκτες το ενεργειακό όσο και το βιολογικό του σώμα.
Το καινοτόμο πρόγραμμα αυτοϊασης μέσα από τα ενεργειακά επιθέματα GREEN SAP δίνει την ευκαιρία σε ΟΛΟΥΣ να συμμετέχουν ΕΝΕΡΓΑ ΣΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΕΣ ΕΚΦΥΛΙΣΤΙΚΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ, με κύριες τους ρευματισμούς, τις αυτοάνοσες ασθένειες και τις χρόνιες αλλεργίες.
ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΦΑΣΜΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ με τα φυσικά θεραπευτικά προϊόντα μας όπως ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΤΟΥΣ.

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας.

Για περισσότερη ενημέρωση παρακολουθήστε και το ιστολόγιο μας: https://oiko-iasis.blogspot.gr/Καλώς ορίσατε

Μια μικρή ιδέα που έχει σαν σκοπό να προσφέρει στον κόσμο όσα μας προσφέρει η ίδια η φύση.Οι χρήστες μας

Καθώς οι κοινωνίες εκσυγχρονίζονται και οι κοινωνικές προσδοκίες για την υγεία αυξάνονται σε όλο τον κόσμο, όλο και περισσότεροι άνθρωποι στρέφονται στην παραδοσιακή ιατρική και τις εναλλακτικές θεραπείες. Στην προσπάθεια να ισορροπήσουν μεταξύ ψυχικής και σωματικής υγείας, οι χρήστες μας αναζητούν μέσα από τη συσσωρευμένη γνώση αυτών των επιστημών μια συμπονετική, δίκαιη, αποτελεσματική, προσωπική και πιο ολοκληρωμένη φροντίδα υγείας.

Γνωρίζοντας πως τα προϊόντα δεν υποκαθιστούν την όποια ιατρική συμβουλή, ακολουθούν την πρόληψη και δείχνουν την επιθυμία να αναλάβουν πιο ενεργό ρόλο στην υγεία και την ολιστική θεραπεία τους.

 


Σκοποί του Οίκο-Ίασις

1) Να συμβάλλει έμπρακτα με δράσεις στην ενημέρωση του κοινού σχετικά με την υγιεινή διατροφή-διαβίωση και γενικότερα την ποιότητα ζωής.

2) Να διακινεί υγιεινά, φυσικά προϊόντα που θωρακίζουν την υγεία και προάγουν τη ζωτικότητα, την ομορφιά και τη μακροζωϊα.

3) Να προστατεύει το περιβάλλον υποστηρίζοντας έμπρακτα τη βιολογική γεωργία-κτηνοτροφία, τη χρήση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, την πράσινη οικονομία και γενικότερα τη σωστή περιβαλλοντική διαχείριση.


Επικοινωνία

Οίκο-Ίασις


Σημαντική Επισήμανση

Ο παρών δικτυακός τόπος δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές!

Οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται σε αυτό το δικτυακό τόπο, έχουν ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν υποκαθιστούν την ιατρική γνωμάτευση.