Όροι και προϋποθέσεις

Όροι αποστολής προϊόντων

Η ΟΙΚΟ ΙΑΣΙΣ μπορεί να εξυπηρετήσει πελάτες από όλη την Ελλάδα. Όλες οι αποστολές παραγγελιών άνω των 100€ γίνονται δωρεάν σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας χωρίς την παραμικρή επιβάρυνση. Για την δική σας διευκόλυνση, σας δίνουμε την δυνατότητα να παραδοθεί η παραγγελία σας στο χώρο σας από τη Red Courier αλλά και από τα Ελληνικά Ταχυδρομεία (ΕΛ.ΤΑ.) και να παραλάβετε την παραγγελία σας από το υποκατάστημα της περιοχής σας.

Ο χρόνος παράδοσης είναι κατά προσέγγιση μία εργάσιμη ημέρα για την ηπειρωτική Ελλάδα και 2 εργάσιμες για την Πελλοπόνησο και την νησιωτική Ελλάδα (με courier). Mε το απλό ταχυδρομείο παίρνει περισσότερο χρόνο.

Αποστολές γίνονται και στην Κύπρο κατόπιν συννενόησης.

Σε περίπτωση που δεν μπορεί να εκτελεστεί η παραγγελία σας για λόγους ανωτέρας βίας (κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κτλ.), θα επικοινωνήσουμε μαζί σας. Παρακαλώ σημειώστε ότι για χιλιομετρικές αποστάσεις άνω των 20 χιλιομέτρων από πόλεις που υπάρχει έδρα ταχυμεταφορέα καθώς και σε ορισμένα απομακρυσμένα νησιά ενδέχεται να υπάρξει επιπλέον επιβάρυνση εάν επιλεγεί ως τρόπος αποστολής ταχυμεταφορική εταιρεία και όχι τα ΕΛ.ΤΑ.

 

Τρόποι πληρωμής
  • Με Αντικαταβολή στο χώρο σας ή σε κάποιο Φυσικό Σημείο. Το κόστος της αντικαταβολής, είναι 1€.
  • Με  PayPal χωρίς επιπλέον χρέωση.
  • Για άλλο τρόπο πληρωμής όπως με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, επικοινωνήστε μαζί μας.

 

Όροι χρήσης

Ο πελάτης ευθύνεται για τη σωστή συμπλήρωση των στοιχείων του όπως και για την παραλαβή της παραγγελίας στη διεύθυνση που καταχωρεί. Ευθύνεται για την επιλογή του τρόπου πλήρωμής. Η ΟΙΚΟ ΙΑΣΙΣ δεν ευθύνεται για καθυστερήσεις όταν η διεύθυνση του παραλήπτη δεν είναι πλήρης.

Τα προϊόντα που παραδίδονται από εμάς, μεταφέρονται και ταξιδεύουν με ευθύνη του αγοραστή. Αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να διασφαλίσουμε την ακεραιότητα της συσκευασίας του προϊόντος κατά την παράδοση και τη σωστή παράδοση στο επιλεχθέν μέσο αποστολής και τη τύλιξη με ειδικό νάιλον συσκευασίας των προϊόντων που μπορεί να είναι ευαίσθητα κατά τη μεταφορά.

Σε περίπτωση μη παραλαβής της παραγγελίας παρά την ειδοποίηση, η επιπλέον αποστολή θα γίνει με έξτρα χρέωση.

 

 


Επικοινωνία

Οίκο-Ίασις



Καλώς ορίσατε

Μια μικρή ιδέα που έχει σαν σκοπό να προσφέρει στον κόσμο όσα μας προσφέρει η ίδια η φύση.