Περισσότερα για το Οίκο Ίασις

2014-04-08 01:21

Η κοινωνικά υπεύθυνη συμπεριφορά είναι απόδειξη σεβασμού, τόσο απέναντι στον εαυτό μας και τους ανθρώπους που έχουν προβλήματα υγείας και δεν θέλουν να καταφύγουν στην φαρμακευτική Ιατρική.
Η ΟΙΚΟ ΙΑΣΙΣ  έχει στόχο να βοηθήσει τους ανθρώπους όλων των ηλικιών να αποκτήσουν αντίσταση απέναντι στις ασθένειες της εποχής μας που προέρχονται από τη μεγάλη τοξικότητα του περιβάλλοντος στο οποίο όλοι ζούμε.
Μέσα από μία ξεχωριστή εμπειρία ίασης ο «ασθενής» αντιλαμβάνεται  εντοπίζει και αναπτύσσει στην πράξη τις θεραπευτικές του ικανότητες, μέσα από πρακτική, που έχουν ως αποδέκτες το ενεργειακό όσο και το βιολογικό του σώμα.
Το καινοτόμο πρόγραμμα αυτοϊασης μέσα από τα ενεργειακά επιθέματα GREEN SAP δίνει την ευκαιρία σε ΟΛΟΥΣ να συμμετέχουν ΕΝΕΡΓΑ ΣΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΕΣ ΕΚΦΥΛΙΣΤΙΚΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ, με κύριες τους ρευματισμούς, τις αυτοάνοσες ασθένειες και τις χρόνιες αλλεργίες.
ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΦΑΣΜΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ με τα φυσικά θεραπευτικά προϊόντα μας όπως ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΤΟΥΣ.

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας.


Διαβάστε περισσότερα: https://oiko-iasis.webnode.com/about-us/

—————

Πίσω


Επικοινωνία

Οίκο-Ίασις



Καλώς ορίσατε

Μια μικρή ιδέα που έχει σαν σκοπό να προσφέρει στον κόσμο όσα μας προσφέρει η ίδια η φύση.